Bliv holdinstruktør hos Fitness Institute

Som holdinstruktør kan du inspirere og motivere folk til at fastholde deres træningsvaner og opretholde en sund livsstil. Gennem en uddannelse som holdinstruktør, kan du opnå de nødvendige færdigheder og kvalifikationer, der kræves for at hjælpe andre med at forbedre deres sundhed og trivsel.

Find din drømmeuddannelse i dag og bliv en del af det passionerede holdinstruktørfællesskab.

Grunduddannelse for holduddannelser

GROUP FUNDAMENTALS

På grunduddannelsen, Group Fundamentals, er der fokus på at klæde dig på med basale værktøjer, som alle instruktører skal have indsigt i, uanset hvilken holdtype du ønsker at undervise på. På uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende træningslære, anatomi og fysiologi, instruktionsvirkemidler og musikforståelse.

Group Fundamentals er en e-learning uddannelse hvilket giver dig frihed til at tage uddannelsen når det passer dig.

Deltagere på Dance instruktør uddannelse

DANCE

På Dance uddannelsen lærer du bl.a. hvordan du selv udfører og instruere i forskellige dansetrin, at udarbejde spændende koreografier samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til at deltagerne får en sjov og lækker træningsoplevelse.

Du vil få indblik i stilarter som Samba, Salsa, Hip Hop, House, Girly Style og mange flere, hvilket gør, at du efter endt uddannelse vil kunne varetage dansehold såsom Latin, Jam og Street Dance.

Uddannelsen er 2-delt der betyder, at der både er fysisk undervisning og e-learning.

Deltagere på Strong instruktør uddannelse

STRONG

På uddannelsen Strong lærer du bl.a. korrekt udførsel af klassiske styrketræningsøvelser med håndvægte, vægtstænger og kropsvægt. Du lærer hensigtsmæssig timeopbygning samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til, at deltagerne på dit hold går fra timen med en fantastisk træningsoplevelse.

Efter endt uddannelse vil du kunne varetage hold hvori styrketræning indgår såsom Stram Op og Body Fit.

Uddannelsen er 2-delt der betyder, at der både er fysisk undervisning og e-learning.

Deltagere på Urban instruktør uddannelsen

URBAN

På uddannelsen lærer du bl.a. hensigtsmæssig timeopbygning samt basis og avancerede øvelser med kettlebells, medicinbolde, battleropes og TRX. Sidst men ikke mindst, lærer du at motivere deltagerne på dit hold, så de får sved på panden og en fed træningsoplevelse.

Efter endt uddannelse vil du kunne varetage hold hvori der indgår funktionelle træningselementer, såsom TRX, Functional- og Crosstraining.

Uddannelsen er 2-delt der betyder, at der både er fysisk undervisning og e-learning.

Deltagere på yoga instruktør uddannelsen

YOGA

På uddannelsen lærer du de teoretiske og praktiske kundskaber til at kunne fungere som holdinstruktør i Yoga. Du lærer blandt andet om hensigtsmæssig programlægning, timeopbygning og korrekt teknik i forskellige stillinger. Sidst men ikke mindst lærer du, hvordan du som instruktør bidrager til en positiv træningsoplevelse.

Du vil få indblik i stilarter som Hatha Yoga, Vinyasa Yoga og Flow Yoga hvilket gør, at du efter endt uddannelse vil kunne varetage undervisning indenfor disse yogagenrer.

Uddannelsen er 2-delt der betyder, at der både er fysisk undervisning og e-learning.

Deltager på bike instruktør uddannelsen

BIKE

På uddannelsen lærer du bl.a. grundlæggende cykelteknik, at udarbejde spændende og hensigtsmæssige programmer med udgangspunkt i korrekt brug af intensitetsskalaen, og sidst men ikke mindst, lærer du at motivere deltagerne på holdet, så de får en kanon træningsoplevelse.

Efter endt uddannelse vil du både kunne varetage hold hvori der benyttes Intelligent Cycling, såsom Bike Standard og Bike Power men også spinning uden IC.

Uddannelsen er 2-delt der betyder, at der både er fysisk undervisning og e-learning.

Deltager på Step uddannelsen

STEP

På uddannelsen lærer du bl.a. hvordan du selv udfører og instruerer i forskellige steptrin, at udarbejde spændende koreografier samt hvordan du som holdinstruktør bidrager til at deltagerne får en sjov og svedig træningsoplevelse. Du vil desuden få indgående kendskab til hvordan du opbygger den gode steptime.

Efter endt uddannelse vil du kunne undervise på forskellige stephold såsom Step Standard, Step Intro, Step Power og Step+.

Uddannelsen er 2-delt der betyder, at der både er fysisk undervisning og e-learning.

Har du overvejet vores Personlig træner uddannelse?

Bliv Personlig træner

Vores Personlig træner uddannelse giver dig de absolut bedste forudsætninger for efterfølgende succes som træner. 

Uddannelsen er opdelt i to sammenhængende dele, hvor du starter med grunduddannelsen Anatomi & Fysiologi efterfulgt af den mere specialiserede Personlig træner uddannelse.

Personlig træner med klient

Følg os på