Velkommen på Group Fundamentals grunduddannelsen til holdinstruktør

På grunduddannelsen, Group Fundamentals, er der fokus på at klæde dig på med basale værktøjer, som alle instruktører skal have indsigt i, uanset hvilken holdtype du ønsker at undervise på.

På uddannelsen lærer du blandt andet om grundlæggende træningslære, anatomi og fysiologi, instruktionsvirkemidler og musikforståelse.
Group Fundamentals er en online uddannelse hvilket giver dig frihed til at tage uddannelsen når det passer dig.

Group Fundamentals

Pris: 1.995,-

Group Fundamentals er en online obligatorisk grunduddannelsen, der klæder dig på med basale færdigheder forud for din deltagelse på vores målrettede holduddannelser.

Holdinstruktør grunduddannelse

Om Group Fundamentals

På uddannelsen er der fokus på at få styr på den grundlæggende teori. Uddannelsen foregår via E-learning, hvor du løbende bliver stillet forskellige opgaver, som f.eks. at læse, se videoer eller lave øvelser. Uddannelsen kræver adgang til internettet via telefon, tablet, PC eller lignende. Der er ingen skemalagt undervisning, og du kan derfor tage uddannelsen i dit helt eget tempo, når du vil, og hvor du vil.

Uddannelsen er estimeret til at tage 15-20 timer at gennemføre. Ønsker du at holde pause under uddannelsen, har du mulighed for at fortsætte hvor du slap, hvis du går ud af et modul.

Eksamen på uddannelsen er teoretisk og baseret på multiple choice spørgsmål. Eksamen afvikles online og kræver derfor adgang til internettet via telefon, tablet, PC eller lignende. Eksamen bliver tilgængelig automatisk, efter du har gennemført uddannelsens pensum. Til eksamen gives tre eksamensforsøg. Bestås eksamen ikke på et af disse tre forsøg, forudsætter yderligere eksamensforsøg at man tilmelder, betaler og gennemfører uddannelsen på ny.

OBS: Fitness Institute opbevarer ikke en kopi af dit uddannelsesdiplom. Vi har derfor ikke mulighed for at udstede et nyt diplom, såfremt originalen bortkommer. Vi anbefaler derfor, at du selv opbevarer en kopi af dit uddannelsesdiplom et sikkert sted.

  1. Undervisningen foregår på dansk og det er derfor en forudsætning for deltagelse, at du taler og forstår dansk

  2. Det er en forudsætning at du har praktisk erfaring fra en holdsal.
  3. Ved uddannelsesstart skal du minimum være 18 år

Holduddannelser

Fra 3.995,-

Efter endt grunduddannelse er det tid til at at specialisere dig som fx Yoga instruktør, Bike-, Step-, Styrke-, Funktionel- eller Danseinstruktør.

Har du overvejet vores Personlig træner uddannelse?

Bliv Personlig træner

Vores Personlig træner uddannelse giver dig de absolut bedste forudsætninger for efterfølgende succes som træner. 

Uddannelsen er opdelt i to sammenhængende dele, hvor du starter med grunduddannelsen Anatomi & Fysiologi efterfulgt af den mere specialiserede Personlig træner uddannelse.

Følg os på