Kombiner Personlig træner uddannelsen med en Kostvejleder uddannelse eller Holdinstruktør uddannelse

Hos Fitness Institute tilbyder vi et vel af højkvalitets uddannelser indenfor træning-, fitness- og sundhedsområdet. 

Vi tilbyder blandt andet landets mest anerkendte Personlig træner uddannelse, der giver dig de absolut bedste forudsætninger for efterfølgende succes som Personlig træner. Det samme gælder for vores Kostvejleder uddannelse og vores sidste skud på stammen i form af landets største udbud af Holdinstruktør uddannelser. Uddannelse for uddannelse er der kvalitet og masser af viden at hente, og vælger man at kombinere flere af uddannelserne opnår man et helt unikt stå sted når man skal ud og realisere jobbet som professionel.

Vi differentierer os ved, at du får flere timer for dine penge, højtuddannede undervisere med relevant erfaring samt en god kombination af teori og praksis.

Personlig træner pakke

Pris 18.995,- inkl. Anatomi & Fysiologi

Du sparer 5.790,-

Uddannelsen er opdelt i to sammenhængende dele, hvor du starter med grunduddannelsen Anatomi & Fysiologi efterfulgt af den mere specialiserede Personlig træner uddannelse. Ved at købe denne pakke sparer du penge sammenlignet med hvis du skulle købe de to uddannelser enkeltvis.

Personlig træner med klient

Personlig træner og Kostvejleder pakke

Pris 23.995,-

Du sparer 9.485,-

Med denne pakke bliver du klædt på til at varetage rollen som certificeret Personlig træner og Kostvejleder. Du får følgende tre uddannelser og sparer samtidig penge:

  • Anatomi & Fysiologi
  • Personlig træner
  • Kostvejleder

Vores undervisere har fokus på dig
og din udvikling

Vi differentierer os ved, at du får flere timer for dine penge, får højtuddannede undervisere med
relevant erfaring samt en god kombination af teori og praksis.

FAQ

Vi melder typisk udsolgt ca. 1 måned før opstart, men du kan tilmelde dig så længe tilmeldingen er åbent på vores hjemmesiden.

 

Du skal tage Anatomi & Fysiologi inden Personlig træner. Vi har lavet forløb som passer, fx. Anatomi & Fysiologi uge 34-37 og Personlig træner uge 39-50. 

Kostvejleder uddannelsen og alle vores holduddannelser kan kombineres som det passer din kalender og overskud. Vi anbefaler ud fra vores erfaring, at du kun går på en vores uddannelser samtidig, da hver enkelt uddannelse kræver et væsentlig fokus.  

Ja. Ved tilmelding af en af vores pakker (Personlig træner eller Personlig træner- & Kostvejleder) kan du betale over 6, 12 eller 24 måneder såfremt du bliver kreditgodkendt og kan tegne et lån via vores samarbejdspartner Express Bank. Vi har lavet en aftale med Express Bank, så det er gebyr- og rentefrit for dig som elev (så længe du overholder betalingsbetingelserne)

Du kan få fuld refundering indtil 28 dage før opstart på uddannelsen. Ved tilmelding til en af vores pakker, er det altså 28 dage før opstart på første del. Er der under 28 dage til opstart ydes ingen refundering. Læs mere herom under vores handelsbetingelser, som du godkender ved betaling.

Ja og nej. Vi opfordrer på det kraftigste til at du møder til alle undervisningstimer for at få alt med, men uddannelsen kan godt gennemføres selvom du har fx. 1-2 sygedage. Hvis du er syg, er det vigtigt du får fulgt op på dagens pensum hjemmefra. Det er også muligt at kontakte os og evt. komme og tage den ene undervisningsdag med et af vores andre hold hvis den ikke allerede er afholdt.

På fx Anatomi & Fysiologi og Personlig træner uddannelsen er der obligatoriske tests samt et krav om minimum 75% fremmøde for at kunne gå til eksamen. Du skal dog orientere dig under den enkelte uddannelse for de gældende fraværsregler for denne. På kostvejlederuddannelsen må du maks. have 2 dages fravær for at kunne gå til eksamen.

Vores Personlig træner uddannelse afholdes på nedenstående adresser: 

  • København: Søndre Ringvej 41-45, 2605 Brøndby
  • Aarhus: Jens Baggesens Vej 84, 8200 Aarhus N

Du kan under hver enkelt uddannelse se den/de præcise adresser for de enkelte uddannelses opstarter. 

Der er ingen krav om forudgående kvalifikationer for at kunne start på en personlig træner uddannelse. Det vigtigste er, at du brænder for træning og ønsker at lære mere om kroppen, træning og ikke mindst jobbet som personlig træner.

Vi anbefaler, at du har praktisk træningserfaring svarende til 2 ugentlige træninger 6 måneder inden uddannelsen påbegyndes. 

Hvorfor og hvilke former for træningserfaring vi anbefaler, kan du læse mere om her

Følg os på