Få specialiseret viden med vores Træning efter fødsel specialemodul

Hvordan/hvornår opstarter vi træning? Der vil på specialemodulet være fokus på øvelsesvalg og prioritering af øvelser, i relation til de belastninger kroppen har været igennem i graviditeten, samt at skabe en forståelse for intelligent træningsopbygning efter fødslen.

Træning efter fødsel

Pris: 995,-

Dette modul omhandler træning i tiden efter fødslen, hvor kroppen skal i gang igen på en forsvarlig måde.

Træning af klient efter fødsel

Hvordan/hvornår opstarter vi træning? Der vil igen være fokus på øvelsesvalg og prioritering af øvelser, i relation til de belastninger kroppen har været igennem i graviditeten, samt at skabe en forståelse for intelligent træningsopbygning efter fødslen.

Herunder er det relevant at forholde sig til fødemetode (vaginal fødsel vs. kejsersnit), og evt. komplikationer der kan være i relation til disse. Workshoppen er en kombination af teori og praktisk.

Kombination af teori og praksis

Underviser er Heidi Holm, som er fysioterpeut og til daglig arbejder med gravide- og kvinder der skal i gang efter kejsersnit/fødsel.

  • Aarhus: Jens Baggesens Vej 84, 8200 Aarhus N
  • København: Søndre Ringvej 41-45, 2605 Brøndby
Andet: Kom i træningstøj eller tøj du kan bevæge dig og medbring gerne en træningsmåtte

Alle kan deltage, men modulet henvender sig til dig der arbejder med træning. 

Ved framelding af uddannelsen mindre end 28 dage før uddannelsens start ydes ingen refusion. Dette gælder også pakketilbud, hvor første uddannelse i pakken er gældende herfor.

Tilmelding

København

Følg os på