Er der krav til erfaring eller adgangskrav på personlig træner uddannelsen?

Der er ingen krav om forudgående kvalifikationer for at kunne start på en personlig træner uddannelse. Det vigtigste er, at du brænder for træning og ønsker at lære mere om kroppen, træning og ikke mindst jobbet som personlig træner.

Hos Fitness Institute anbefaler vi, at du har praktisk træningserfaring svarende til 2 ugentlige træninger 6 måneder inden uddannelsen påbegyndes. Det vil give en grundlæggende forståelse for træning og derved et godt fundament for den kommende læring. Erfaringen kan være i form af konditions- eller styrketræning i fitnesscenter, crossfit, holdtræning, holdsport eller anden individuel baseret sport eller træning.

Når du vælger udbyder af din kommende personlig træner uddannelse anbefaler vi, at du er særligt opmærksom på antallet af undervisningstimer, herunder andelen af fysiske timer med undervisere. Vores mange års erfaring med trænere og ikke mindst sparring med bl.a. personlig træner teamet i Fitness World fortæller viser at trænerens evne til at omsætte det som ”står i bøgerne” til letforståelig og spændende kvalitetstræning er altafgørende for at træneren formår at skabe en stabil og tilfredsstillende klientbase. Vælger du den rette uddannelse vil denne kunne bringe dig sikkert gennem den teoretiske viden og de praktiske færdigheder. Så du er klædt på til at hjælpe dine kommende klienter med at nå deres mål samtidig med at du får skabt en succesfuld karriere som træner.

Give os et ring, hvis du har brug for sparring eller har andre spørgsmål til uddannelse indenfor træning og sundhed. Du finder vores kontaktinformationer her

Har du overvejet vores Personlig træner uddannelse?

Bliv Personlig træner

Vores Personlig træner uddannelse giver dig de absolut bedste forudsætninger for efterfølgende succes som træner. 

Uddannelsen er opdelt i to sammenhængende dele, hvor du starter med grunduddannelsen Anatomi & Fysiologi efterfulgt af den mere specialiserede Personlig træner uddannelse.

Personlig træner med klient

Følg os på