VORES UDDANNELSER

Brænder du for træning?

Anatomi & Fysiologi

Pris: 6.995,-

Vores Anatomi & Fysiologi uddannelse giver dig et solidt teoretisk fundament at arbejde videre med.

Kostvejleder

Pris: 8.695,-

Uddannelsen giver dig viden og værktøjer til at arbejde med klientcentrerede kosttilpasninger.

FAQ

Det er først til mølle.
På personlig træner og kostvejleder uddannelserne melder vi typisk udsolgt 1 måneds tid før opstart, men du kan tilmelde dig så længe der er åbent for tilmelding på hjemmesiden.

Kostvejleder kan du tage både før, under og efter de øvrige, den kan også tages alene.

Du skal tage anatomi og fysiologi inden personlig træner, og derfor har vi lavet forløb som passer, fx. anatomi og fysiologi uge 34-37 og personlig træner uge 39-50. Hvis overskuddet er til det, kan du også tage kostvejleder uddannelsen i samme periode som anatomi og fysiologi eller personlig træner, så længe det er på andre dage.

Ja. Ved tilmelding af en af vores pakker (personlig træner eller personlig træner- og kostvejleder) kan du betale over 6, 12 eller 24 måneder såfremt du bliver kreditgodkendt af Express Bank. Vi har lavet en aftale med Express Bank, så det er gebyr- og rentefrit for dig som elev (så længe du overholder betalingsbetingelserne). Det er kun vores pakker der kan laves ratebetaling på, ikke på fx. kostvejleder uddannelsen alene.

Du kan få fuld refundering indtil 28 dage før opstart på uddannelsen. Ved tilmelding til en af vores pakker, er det altså 28 dage før opstart på første del. Er der under 28 dage til opstart ydes ingen refundering. Læs mere herom under vores handelsbetingelser, som du godkender ved betaling.

Ja og nej. Vi opfordrer på det kraftigste til at du møder til alle undervisningstimer for at få alt med, men uddannelsen kan godt gennemføres selvom du har fx. 1-2 sygedage. Hvis du er syg, er det vigtigt du får fulgt op på dagens pensum hjemmefra. Det er også muligt at kontakte os og evt. komme og tage den ene undervisningsdag med et af vores andre hold hvis den ikke allerede er afholdt.

På personlig træner uddannelsen er der nogle obligatoriske tests, hvor der er mødepligt og på kostvejlederuddannelsen må du max have 2 dages fravær for at kunne gå til eksamen, så du skal være ekstra opmærksom ift. fravær på de to uddannelser.

København: C. F. Richsvej 107, 3. sal, 2000 Frederiksberg

Århus: Jens Baggesens Vej 84, 8200 Århus N

Nej det er ikke et krav at du har erfaring med træning og/eller er i god fysisk form. Du skal kunne deltage i den praktiske undervisning, hvor både konditionstræning og styrketræning indgår, og det er en fordel hvis du har erfaring med træning, men det er ikke et krav for at deltage på uddannelsen. Kontakt os hvis du er i tvivl.

Følg os på de sociale medier

Fitness Institute