OVERSPISNING(BED)

Vores undervisere har fokus på dig
og din udvikling

Overspisning(BED)

Pris: 495,-

På dette specialemodul får du grundlæggende viden om overspisning (BED), tips til hvordan du kan spotte tegn på overspisning og nogle konkrete redskaber du kan bruge i praksis.

UdendørstræningSquat dødløft

Rigtig mange danskere lider af en eller anden grad af tvangsoverspisning (BED), og mange er ikke selv klar over det. En stor del formår at være normalvægtige, blandt andet fordi der kompenseres ved eksempelvis slankekure eller træning.

Som personlig træner eller kostvejleder kan du næsten ikke undgå at støde på kunder der lider af BED, og derfor har du brug for redskaber til at spotte personer med spiseforstyrrelser, så du kan rådgive dem og vise dem på rette vej.

Der er meget der kan gøres uden at det bliver terapi eller behandling, og du er det enormt vigtige første led i kæden, der kan betyde at kunden får den rette behandling og kan blive fri fra den enorme byrde det er at leve med en spiseforstyrrelse.

På dette specialemodul underviser Aut. psykolog, Britta Tønnies.

Fysisk fremmøde

Der er endnu ikke fastlagt datoer for specialemodulet.

København: C. F. Richs vej 107, 3. sal, 2000 Frederiksberg)
Aarhus: Jens Baggesens Vej 84, 8200 Århus N

Alle kan deltage på dette modul, men det henvender sig til trænere, kostvejledere eller tilsvarende, som arbejder med livsstilsændringer.

Vær opmærksom på vores frameldingspolitik: Ved framelding af uddannelsen mindre end 28 dage før uddannelsens start ydes ingen refusion. Dette gælder også pakketilbud, hvor første uddannelse i pakken er gældende herfor.

Uddannelsesoversigt & tilmelding

Overspisning(BED)

Følg os på de sociale medier

Fitness Institute