SPECIALEMODUL: KOST TIL VEGETARER/VEGANERE

SPECIALEMODUL: PLANTEBASERET KOST (VEGETAR/VEGANER KOST)

PRIS: 495,-

3½ times specialemodul til kostvejledere og personlige trænere.

Plantebaseret kost hitter lige nu, og derfor er dette specialemodul super relevant for alle der arbejder med kost, sundhed, mm. Få et indblik i hvordan vegetar -og veganer ost kan sammensættes så den dækker basale, daglige behov.

GENERELT OM MODULET

Vegetarisme er et hot emne indenfor kost og træning, men der er en risiko for at man kan mangle næringsstoffer, hvis ikke kosten sammensættes med omtanke. På dette specialemodul får du et indblik i hvordan vegetarkost og veganer kost kan sammensættes så den dækker basale, daglige behov.

Underviser i København er Stine Junge Albrechtsen. Stine er klinisk diætist og har tidligere undervist på kostvejleder uddannelsen i København. Stine har udgivet flere bøger, blandt andet om vegetarkost til personer med irritabel tarm.

Underviser i Århus er Anna Eiholm. Anna er klinisk diætist og arbejder hos FirmaSund. Hun underviser på vores kostvejleder uddannelse i Århus og er derudover personlig træner.

TID OG STED

København:

Næste hold: onsdag d. 5/12-2018 kl. 17-20.30

Afholdes i vores undervisningslokale i Store Kongensgade 3, 2. sal, København K.

 

Århus:

Næste hold: onsdag d. 24/10-2018 kl. 17-20.30

Afholdes i vores undervisningslokale i Hans Hartvig Seedorfs Stræde 6-8, 1. sal, Århus C.

 

FORUDSÆTNINGER

Du skal have viden om basal ernæringslære og gerne være uddannet indenfor kost (kostvejleder, personlig træner eller tilsvarende)
Hvis du har anden lignende uddannelse, så kontakt os for at høre nærmere.

TOP