SPECIALEMODUL: OVERSPISNING

På dette specialemodul får du grundlæggende viden om overspisning (BED), tips til hvordan du kan spotte tegn på overspisning og nogle konkrete redskaber du kan bruge i praksis.

GENERELT OM MODULET

Om modulet

Rigtig mange danskere lider af en eller anden grad af tvangsoverspisning (BED), og mange er ikke selv klar over det. En stor del formår at være normalvægtige, blandt andet fordi der kompenseres ved eksempelvis slankekure eller træning.

Som personlig træner eller kostvejleder kan du næsten ikke undgå at støde på kunder der lider af BED, og derfor har du brug for redskaber til at spotte personer med spiseforstyrrelser, så du kan rådgive dem og vise dem på rette vej.

Der er meget der kan gøres uden at det bliver terapi eller behandling, og du er det enormt vigtige første led i kæden, der kan betyde at kunden får den rette behandling og kan blive fri fra den enorme byrde det er at leve med en spiseforstyrrelse.

Underviser

På dette specialemodul underviser Aut. psykolog, Britta Tønnies.

SÅDAN AFHOLDES UDDANNELSEN

København:

Næste kursus ikke oprettet endnu

Fitness Institute C. F. Richs Vej 107, 3. sal 2000 Frederiksberg

FORUDSÆTNINGER

Alle kan deltage på dette modul, men det henvender sig til trænere, kostvejledere eller tilsvarende, som arbejder med livsstilsændringer.