KETTLEBELL TRÆNING

På dette modul fokuseres på at lære øvelser, udføre korrekt teknik, instruktion, spotting og programlægning. Det er enten over 2 dage eller 2½ dag. Se mere herom under tilmelding.

GENERELT OM MODULET

Du lærer alt om kettlebell-teknik og korrekt udførelse i de mest almindelige øvelser. Der fokuseres endvidere på sikkerhed, relevant anatomi og programdesign. Du lærer på dag 2 at instruere, spotte og rette andre i deres kettlebell træning.

Kurset er for dig der gerne vil vide mere og blive bedre til træning med kettlebells. Du er måske instruktør/træner nu og vil gerne videreudvikle dine færdigheder, eller har planer om at blive instruktør. Du kan også deltage hvis du blot ønsker at finpudse egen teknik og blive en bedre udøver.

Hvad er Kettlebells?

En kettlebell er oprindeligt et gammelt russisk redskab. I dag bruges den af moderne mennesker, der gerne vil hurtigt i form. Kettlebelltræning giver funktionel styrke, udholdenhed, koordination og kondition.

I modsætning til bodybuilding inkorporerer kettlebell træning med så mange muskler som muligt i hver enkelt øvelse.

UNDERVISNING

Undervisningsformen

  • Undervisningen er “face to face” med underviser
  • Ingen billig fjernundervisning overladt til dig selv
  • Du kan spørge til alt undervejs

Praktisk info

  • Husk træningstøj, da det er et praktisk modul (gerne tætsiddende, så tøjet ikke sidder i vejen ved fx. swings)

SÅDAN AFHOLDES UDDANNELSEN

Næste hold ikke oprettet pt. Kommer igen i foråret 2022.

FORUDSÆTNINGER

Ingen, men erfaring med træning er en fordel.

FRAMELDING:

Vær opmærksom på vores frameldingspolitik: Ved framelding af uddannelsen mindre end 28 dage før uddannelsens start ydes ingen refusion. Dette gælder også pakketilbud, hvor første uddannelse i pakken er gældende herfor.